Welkom op Holidayporlezza.nl

Fotogalerij

De 2pers.slaapkamer

Een heerlijke 160 cm brede boxspring zodat u net zo lekker slaapt als thuis.

de 3 pers. slaapkamer

Aan de ene kant een  1 pers. bed met een matras van 90 cm breed en 2 mtr lang. Aan de andere kant een stapelbed met 90 cm brede matrassen en ook 2 mtr lang. Ook dus te gebruiken voor volwassenen.

De woonkamer

Een gezellige woonkamer, met een bankje en kuipstoel, tv en eettafel

ChaletOns 5 persoon chalet is voorzien van een volledige inventaris. De 2 pers. slaapkamer is voorzien van een 160 cm brede boxspring en grote linnenkast. Dit bed is voorzien van een 2pers.dekbed.  U slaapt net zo comfortabel als thuis! Wilt u nog even tv kijken voordat u gaat slapen? geen enkel probleem, de grote slaapkamer is voorzien van een tv en Nederlandse zenders. Voor de hete zomerse nachten hangt er een plafondventilator boven het 2 pers. bed. Er zijn ook nog 2 kleinere ventilatoren aanwezig.


De 3 pers. slaapkamer heeft een 90 cm breed stapelbed en een 90 cm breed 1 pers. bed. Ook uitermate geschikt dus voor grote kinderen en volwassenen. Tevens is er voldoende opbergruimte d.m.v. een kast en ladekastje.  1 pers.dekbedden en kussens zijn aanwezig. Voor de allerkleinste is er een campingbedje, wat geplaatst kan worden in de grote slaapkamer. Ook is er een kinderstoel en een buggy aanwezig.      


De keuken is naast een koelkast en ingebouwde gaskookplaat met afzuigkap voorzien van een oven, koffieapparaat, maar ook een senseoapparaat, Dolce Gusto apparaat, magnetron en waterkoker. Uiteraard is een complete inventaris aan kopjes, borden etc. aanwezig. Het kruidenrek is gevuld met de meest voorkomende kruiden zoals basillicum, peper,zout,kerrie,paprika etc. De huurder wordt wel verzocht hetgeen wat op is weer aan te vullen voor de volgende huurder. Ditzelfde geldt voor koffie en thee.
Bij koud weer is de eettafel binnen uitklapbaar en voor 5 personen.


De woonkamer is gezellig ingericht met een 2 pers. bankje en kastjes met voldoende bergruimte. Ook hier is een tv aanwezig met ontvangst van Nederlandse zenders.


De badkamer is voorzien van een grote,ruime douche, een wastafel, opbergruimte en toilet. Douchen doet u d.m.v. een geiser.

          

Op de veranda is het luxe vertoeven in onze loungebank en 2 lounge stoelen aan de ene kant, Aan de andere kant een ruime eethoek.

.De veranda is voorzien van plastic wat u dicht kunt schuiven bij mindere temperaturen en/of regen. Zo kunt u ook nog heerlijk op uw veranda zitten.


2 ligbedden en verstelbare tuinstoelen voor op het strand zijn aanwezig. Onze havenplaats voor uw boot is ook te huur!